Adriatic Explore SEARCH

Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti poslovanja vrijede od 01.01.2018.

Najam plovila: Opći uvjeti poslovanja

 1. Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te preuzimanja proizvoda i usluga ponuđenih na web stranicama.
 2. Objavljene su cijene u eurima. Naplata po kreditnoj kartici vrši se u Eurima. Iznos terećenja kreditne kartice u EUR vaš kartičar preračunava u vašu domicilnu valutu primjenom tečajne liste važeće u vašoj zemlji. Sukladno tome, moguća su minimalna odstupanja od cijene u EUR-ima istaknute na našoj web stranici.
 3. Ukoliko klient želi otkazati rezervaciju plovila u roku više od 72 sata prije početka rezervacije, iznos će biti vraćen klijentu u potpunosti. Agencija zadržava 100% iznosa u slučaju otkaza rezervacije unutar 72 sata prije početka rezervacije.
 4. Adriatic Explore doo zadržava pravo promjene ili otkaza rezervacije u slučaju zadržava pravo potpune i djelomične promjene programa putovanja ukoliko prije početka putovanja nastupe izvanredne okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti ili izbjeći. Plaćeni depozit biti će vraćen u slučaju nemogućnosti pronalaska odgovarajuće zamjene.
 5. Iznos će biti vraćen u potpunosti u slučaju neodgovarajućih vremenskih uvjeta na dan rezervacije ili rezervacija može biti prenesena na drugi dan po dogovoru s klijentom. Promjena datuma rezervacije je moguća jedino ukoliko je traženo plovilo raspoloživo za traženi datum.

Dnevni izleti: Opći uvjeti poslovanja

 1. Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja te preuzimanja proizvoda i usluga ponuđenih na web stranicama.
 2. Informacije pružene na internet stranici Adriatic Explore osmišljene su kako bi vam pomogle u odabiru izleta koji najviše odgovaraju vašim interesima. Opisi izleta maksimalno točni i aktualni. Molimo zabilježite da se mogu dogoditi promjene u opisu izleta. Opisi izleta uključuju približno trajanje koje može varirati zbog graničnih procedura, vremenskih uvjeta i drugih okolnosti.
 3. Plaćanje: Prilikom rezerviranja izleta, cijeli iznos mora biti plaćen u potpunosti bez obzira na datum putovanja. Iznos će biti vraćen u potpunosti ukoliko je rezervacija otkazana najkasnije 24 sata prije dana izleta. Agencija zadržava 100% iznosa u slučaju otkaza rezervacije unutar 24 sata prije početka izleta. Objavljene su cijene u eurima. Naplata po kreditnoj kartici vrši se u EUR. Iznos terećenja kreditne kartice u EUR vaš kartičar preračunava u vašu domicilnu valutu primjenom tečajne liste važeće u vašoj zemlji. Sukladno tome, moguća su minimalna odstupanja od cijene u EUR-ima istaknute na našoj web stranici.
 4. Sve pritužbe vezane uz izlet moraju odmah biti prijavljene voditelju izleta.
 5. Svi zahtjevi za povrat sredstava moraju se podnijeti u roku od 30 dana od završetka izleta.
 6. Izlet na Elafite može biti otkazan u slučaju loših vremenskih uvjeta. U tom slučaju klient može prebaciti rezvaciju za drugi datum ili dobiti potpuni povrat sredstava.

Obavljanje sigurnog plaćanja

Sigurna plaćanja debitnim / kreditnim karticama te povjerljivost vaših podataka je zaštićena i osigurana SSL enkripcijom. Stranice za online plaćanje su osigurane SSL protokolom s 128-bitnom enkripcijom. SSL enkripcija je postupak kodiranja podataka u svrhu sprečavanja neovlaštenog pristupa tijekom prijenosa podataka. Takav sustav omogućuje siguran prijenos podataka te sprečava neovlašteni pristup podacima tijekom komunikacije između korisnika i plaćanja usluga, i obrnuto. WebPay usluga i financijske institucije razmjenjuju podatke koristeći svoju virtualnu privatnu mreže (VPN), koja je zaštićena od neovlaštenog pristupa. Webteh Payment Gateway je certificiran PCI DSS Level 1 sigurnosnim standardima koji su propisani pravilima Vise i Mastercard-a. Sustav ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica te oni nisu dostupni neovlaštenim osobama. Plaćanje usluge temelji se na 3-D Secure standardu koji trenutno nudi najsigurnije plaćanje kreditnim i debitnim karticama u virtualnom okruženju. Ako korisnik kartice sudjeluje u 3-D Secure programu, od njega će se tražiti plaćanje dodatne provjere identiteta u svrhu potvrde korištenja kartice.

Zaštita osobnih podataka

Adriatic Explore doo obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Adriatic Explore-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Opći uvjeti plaćanja

Naplata po kreditnoj kartici vrši se u EUR. Iznos terećenja kreditne kartice u EUR vaš kartičar preračunava u vašu domicilnu valutu primjenom tečajne liste važeće u vašoj zemlji. Sukladno tome, moguća su minimalna odstupanja od cijene u EUR-ima istaknute na našoj web stranici.
Prihvatljive kartice su: American Express, MasterCard, Maestro and Visa. Plaćanje se također može izvržiti putem računa.

mastercard maestro visa

master verified visa verified

Ako smatrate da ova stranica ne slijedi navedenu informacijsku politiku, možete nas kontaktirati na gore navedene adrese i telefonske brojeve ili službena tijela Republike Hrvatske.